Vesna Damnjanović

Osnivač i direktor BBICC

Vesna Damnjanović

Osnivač i direktor BBICC
linkedin-icon

Biography

Prof. dr Vesna Damnjanovic je osnivač i direktor svetkog takmičenja u rešavanju studije slučaja – Belgrade Business International Case Competiton-a koje je ranigrano među top 12 u svetu. Završila je specijalizaciju za marketing u praksi u Velikoj Britanijii. Predaje na osnovnim, master i doktorskim studijama na katedri za Marketing menadžment i odnose sa javnošću na FON-u.

Takođe radi kao gostujući predavač na fakultetima u inostranstvu. Poseduje višegodišnje konsultantsko iskustvo u edukaciji i izradi projekata domaćih i inostranih kompanija. Održala je značajna motivaciona predavanja kako studentima tako i menadžerima i pomogla im da postignu maksimum na poslovnom i privatnom planu.

Prof. Vesna je bila mentor mnogobrojnim timovima koji su se takmičili na prestižim takmičenjima u rešavanju poslovne studije slučaja. Najveći uspeh koji su postigli timovi pod njenim mentorstvom su: prvo mesto na svetu na University of Navarra International Case Competition u Pomploni, Španija u martu 2015. godine; prvo mesto na BI International Case Competition  u Oslu, Norveška u februaru 2016. godine kao i prvo mesto na McGill Management International Case Competition u martu 2016 u Montrealu, Kanada.

Dobitnik je nagrade za Razvoj i promociju liderstva medju mladima od Srpske asocijacije menadžera.

All session by Vesna Damnjanović