#PRilika2017

Konferencija će biti održana 06. decembra 2017. godine u klubu Just&Lobby u Beogradu.

Ovogodišnja konferencija sa sloganom “umetnost komunikacijebaviće se temama koje obuhvataju oblast dizajna, tehnologije, inovacije, neuronauke, kreative itd., a sve to u cilju (boljeg) razumevanja kako komunikacija funkcioniše u 2017. godini i kakva transformacija u komunikaciji nas očekuje narednih godina.

“The art of communication is the language of leadership.„ – James Humes

Ove godine želimo da kolegama čitavog regiona predstavimo aktuelne trendove i pravce razvoja komunikacija. Informacione tehnologije imaju fundamentalan i sve snažniji uticaj na način ljudske komunikacije. Mi kao profesionalci moramo da znamo da li smo na pravom putu. Koji su to kanali koje treba da razvijemo, koja je uloga kreativnosti u PR-u i gde se u ovom trenutku razvoja integrisanih komunikacija nalazimo? Ovo su pitanja na koja ćemo pokušati da pružimo odgovore. 

#Prilika je međunarodna konferencija DSOJ koja je za prerasla u tradicionalni godišnji skup stručnjaka iz oblasti odnosa s javnošću. Tokom proteklih osam godina, u konferenciji PRilika učestvovalo je skoro 3.000 poslenika odnosa s javnošću, predavača i sponzora, koji su zajedno ovaj događaj učinili vrhunskom prilikom za kvalitetan dijalog, razmenu regionalnog iskustva i unapređenje standarda struke.

O prethodnim konferencijama više možete videti na sajtu Društva Srbije za odnose sa javnošću.

Konferencija #PRilika je do sada ugostila mnoge međunarodne i lokalne/regionalne stručnjake koji su podelili svoje znanje i iskustvo sa publikom, kao npr: Don W. Stacks, profesor komunikacija na Univerzitetu Majami ; Christoph Ginisty, Senior direktor – direktor digitala u FTI Consulting EU ; Nick Andrews, senior potpredsednik & senior Partner u Fleishman-Hillard ; Yogesh Joshi, predsednik Nacionalnog udruženja poslovnih komunikatora Indije (ABCI), Jose Cordeira, suosnivač Singularity University ; Scott Fahlmann, IT naučnik na Carnegie Mellon Unverzitetu profesor Univerziteta Singularity iz Amerike, Lazar Džamić, Kreativni Strateg Google ZOO EMEA; Teodora Migdalovici, CEO u Alternativna škola za kreativno mišljenje / Lions festivals u Rumuniji; Anđelko Trpković, Izvršni direktor Publicis One Srbija; Arun Sudhaman, Predsednik i glavni urednik, Holmes Report ; Nadav Avian, Global PR Lead @ Viber, Brian Lott, Predsednik MEPRA i izvršni direktor za komunikacije kompanije Mubadala

 

Kako je bilo prošle godine? 🙂

Tokom dva dana trajanja konferencije više od 200 PR stručnjaka iz zemlje i regiona izneli su svoje stavove i govorili o nastupajućim globalnim trendovima, aktuelnim dešavanjima i pravcima razvoja komunikacije.

Bila su to dva izvrsna dana za sve koji se bave odnosima s javnostima. Odličan ambijent, izvrsna organizacija i sjajna predavanja – to je u najkraćem bila konferencija PRilika 2016.

  media-marketing.com